لازمه تربیت نسل مهدوی، مرجعیتبخشی به قرآن و تمسک به اهل بیت(علیه السلام ) است
لازمه تربیت نسل مهدوی، مرجعیتبخشی به قرآن و تمسک به اهل بیت(ع) است
رئیس هیئت مدیره اتحادیه مؤسسات و تشکلهای قرآن و عترت استان قم گفت: لازمه تربیت نسل مهدوی، مرجعیتبخشی به قرآن و تمسک به اهل بیت(ع) است.
به گزارش ایکنا از قم، حبیب الله عزیزی، رئیس هیئت مدیره اتحادیه مؤسسات و تشکلهای قرآن و عترت استان قم در همایش «مرجعیت علمی قرآن کریم در تربیت نسل مهدوی» که به همت اتحادیه مؤسسات و قرآن و عترت استان قم با همکاری سازمان دارالقرآن کریم،مسجد مقدس جمکران، مرکز مدیریت حوزههای علمیه، سازمان فرهنگی و هنری شهرداری قم، ادارهکل اوقاف و امور خیریه قم، ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم، ۲۰ اسفندماه در مسجد مقدس جمکران برگزار شد، بیان کرد: لازمه تربیت نسل مهدوی، مرجعیتبخشی به قرآن و تمسک به اهل بیت(ع) است.
وی افزود: ۱۲۲ مؤسسه قرآن و عترت در سه موضوع تبلیغی ترویجی، آموزشی و پژوهشی فعالیتهای قرآنی ارزشمندی را در قم انجام میدهند و حدود ۳ هزار مؤسسه قرآن کریم در سطح کشور مشغول فعالیت هستند.
عزیزی با اشاره به ابنکه تربیت مربی مورد توجه مؤسسات آموزش و تبلیغی و ترویجی قرآنی قرار گرفته است، اظهار کرد: در زمینه پژوهشهای مسئلهمحور و قرآنی کمکاریهایی شده است و در این زمینه از استان قم انتظارات بیشتری میرود.
وی ادامه داد: در راستای تقویت بعد پژوهشهای قرآنی در مؤسسات قرآنی، سال گذشته ۳ کرسی علمی ترویجی در ماه مبارک رمضان برگزار شد و برای تمام شرکتکنندگان گواهی حضور صادر شد.
عزیزی گفت: ظرفیتهای پژوهشی جامعه باید اخصا شود و پس از نیازسنجی و احراز نیازهای بهروز جامعه نسبت به انجام پژوهشهای قرآنی مسئلهمحور اقدام خواهیم کرد.
وی بیان کرد: پژوهشی درخصوص اینکه مردم ایران به عنوان جمعیت مسلمان چند دقیقه در طول یک روز قرآن مطالعه میکنند یا چه شهرهایی نیاز به تأسیس مؤسسات قرآنی دارند، انجام نشده است.
عزیزی تصریح کرد: انتطارات ملی و استانی در خصوص خدمات علمی و پژوهشی از اتحادیه مؤسسات و تشکلهای قرآنی قم بسیار بالاست و نیازمند مطالعه و برنامهریزی دقیقتری در این امر هستیم.